<< Előző oldal   Következő oldal >>  
 


Köszönjük Sopron!

Sokan voltunk és remek hangulatban zártuk az évet! Talán minden idők legjobb soproni Bloody Roots koncertje volt december 30-án a Hangárban! Köszönet mindenkinek, aki a koncert létrejöttében és promójában közreműködött és bármilyen formában segített! Köszönet a Pulzus TV-nek, a Nap Rádiónak, a Hoffer Hangszernek, Music Shop-Ronnak, a soproni motorosok az Országutak Lordjainak, a Hangárnak, a hang és fénytechnikának! Örültünk, hogy együtt játszhattunk, köszönet a Dalriadának, Blizard és Drawing zenekaroknak! Legnagyobb köszönet pedig Nektek, hogy ennyien eljöttetek és felejthetetlen élménnyé tettétek az estét! A Sopron és környéki közönség mellett nagyon sokan jöttetek messzebbről, amiről biztosan tudunk: Szombathely, Győr, Révkomárom, Várkesző, Kecskemét, Budapest, Bük, Hajdúszoboszló! Le a kalappal mindenki előtt, aki ott volt és jelenlétével támogatta a fellépő zenekarokat, ezáltal az egész műfajt és a soproni zenei színteret, a magyar élőzenét!


Bloody Roots - 2013.11.23. Budapest (H), Petőfi Csarnok (Full Concert)Sons Of Sopron - Dalriada, Bloody Roots, Blizard, Drawing (Trailer)


A soproni rock napja a Hangárban!

Sons Of Sopron
December 30-án évzáró koncert a Dalriada, a Blizard és a Drawing zenekarokkal a Hangárban!

Facebook eseményoldal: https://www.facebook.com/ events/433278273441451/


Karácsonyi akció!

Figyelem! Most a postaköltség megspórolható!
Lehet előre gondolkodni, tökéletes ajándék Karácsonyra!

A kedvezményes árak mellé + további csomagkedvezmény!
Aki két darabot rendel a Bloody Roots merchandise termékekből bármilyen variációban (két póló, két pulcsi vagy pulcsi és póló vagy CD + póló vagy pulcsi) annak a kedvezményes árakon túl további 1000 Ft csomagkedvezményt biztosítunk!

Pólók: 2699Ft (+postaköltség) (eredeti ár 2999Ft)
Zipzáras, kapucnis pulóver: 6299Ft (+postaköltség) (eredeti ár 6999FT)
Az ígéretek földjén lemezborítós póló női változatban is kapható: 2699Ft (eredeti ár: 2999Ft)

Isten kezében CD: 1999Ft (+ óriásposzter-matrica)
Az ígéretek földjén CD+DVD: 2999Ft (+ óriásposzter+matrica)

Rendelés, érdeklődés: info@bloodyroots.huPECSA - 2013.11.23.

Köszönjük a tegnapi felejthetetlen koncertet a Hammer Concertnek és Hartmann Kristófnak, valamennyi fellépő zenekarnak és elsősorban Nektek, mindenkinek aki ott volt!


Bloody Roots hírek és interjú a HammerWorld oldalán!

A HammerWorld oldalán a tegnap bejelentett aktuális hírek mellett egy interjút is olvashattok Smicivel, a Petőfi Csarnokos koncert kapcsán!

http://hammerworld.hu/2013/11/04/bloody-roots-uj-dobost-avatnak-november-23-an-a-pecsaban/


Megvan az új dobos!

Örömmel jelenthetjük be, hogy Szabó Dániel személyében megtaláltuk a dobosunkat! Már az első meghallgatás után úgy éreztük, hogy ő lehet az emberünk, de attól fogva még rengeteg munka várt Danira, hiszen meg kellett tanulnia a teljes koncertműsort és véglegesen meg kellett győznie minket! Nem akartuk elkapkodni a döntést, mindenkinek szüksége volt némi időre, hogy kiderüljön emberileg, szakmailag mennyire működik a rendszer! Most jött el az ideje, hogy kimondjuk, helye van a zenekarban.

Budai Béla dobos a Leander Risingba történt átigazolása és egyéb elfoglaltságai miatt sajnos csak nagyon ritkán tudott a koncerteken velünk tartani, a próbákat, a közös munkát sem tudtuk hosszabb távon megoldani. Emiatt az elmúlt időszakban - nem állandó zenekari tagként, hanem session jelleggel - Tarcsai Ádám és utóbb Monostori Ádám segítette ki a zenekart. Nekik köszönet ezúton is!


Bloody Roots koncert Budapesten a Petőfi Csarnokban!

Nagyon sokan kérdeztétek mikor lesz budapesti koncert, most végre meg tudjuk adni a választ! 2013. november 23-án a Petőfi Csarnokban, egy igen erős line up-ot felvonultató monstre bulin veszünk részt, ahol a Sunset, az Ektomorf, a Leander Rising, a Subsrice és a Depresszió társaságában lépünk színpadra!


Új fotók

Rengeteg új fotóval bővült a Galéria menüpont!
Bloody Roots Jánossomorján

Az első őszi Bloody Roots koncert szeptember 7-én Jánossomorján lesz! A Bloody Roots a Nuclear Club őszi-téli koncertsorozatát fogja nyitni a házigazda Nuclear V.G. és a The Cactuars társaságában!


Bloody Roots - Népek útján (Lyric videó)


A Népek útján dalra ügyeskedtünk össze egy újabb szöveges, "Lyric" videót, fogadjátok szeretettel! :)

Bloody Roots pólók és pulcsik!

Továbbra is KEDVEZMÉNNYEL rendelhetők a Bloody Roots pólók és a zipzáras pulcsik!

Pólók: 2699Ft (+postaköltség) (eredeti ár 2999Ft)
Zipzáras, kapucnis pulóver: 6299Ft (+postaköltség) (eredeti ár 6999FT)

Rendelés, érdeklődés: info@bloodyroots.hu
Köszönjük Rockmaraton!

II. Fémvár.hu Fesztivál
Bloody Roots pólók!

Rendelés és érdeklődés: info@bloodyroots.huMegérkezett az új póló és pulcsi!

Kedvezményes áron rendelhető az új turné póló és még mindig ajándékokkal!

Rendelés: 2699Ft (eredeti ár: 2999Ft) + (postaköltség)
+ ajándék Bloody Roots óriásposzter és matrica!

Korlátozott számban, kedvezményes, bevezető áron rendelhető az új zipzáras, kapucnis pulcsi plusz ajándékokkal, amíg a készlet tart!

Rendelés: 6299Ft (eredeti ár: 6999Ft) + (postaköltség)
+ ajándék Bloody Roots óriásposzter és matrica!


Rendelés és érdeklődés: info@bloodyroots.huHardrock.hu Barba Negra koncertbeszámoló
Tegnap óta Andreas Kisser is a Bloody Roots tábor tagja!
Gitárvilágok.com interjú Horváth Tamással


A mélyhangok felelősét, Horváth Tamást kérdezte ki Udy (Udvardy Zsolt) a gitárvilágok.com oldalára készült interjúban!

http://www.gitarvilagok.com/2013/04/horvath-tamas-bloody-roots.htmlSzombathely, Sopron és Mosonmagyaróvár!


Ezen a hétvégén Szombathely, Sopron és Mosonmagyaróvár a turné következő állomásai, ahol a Scerra mellett további olyan remek zenekarokkal kiegészülve, mint a Halor, Killing Age (Germany) Giant Horizon, várunk minden rock és zenebarátot!Köszönjük Nektek a tegnapi nagyszombati Barba Negrás bulit!


Köszönjük, hogy már kezdésre ilyen sokan ott voltatok, jó érzés volt látni mennyien kíváncsiak ránk!

Mindenkinek boldog és szép Húsvétot kívánunk!Telefonos interjú az elmarad koncertekkel kapcsolatban!


"Ha valaki lemaradt róla csütörtök este... itt van egy exkluzív telefoninterjú SMICI-vel az elmaradt kolozsvári és marosvásárhelyi koncertekről." Boros Olimp

https://soundcloud.com/olimp-boros/bloody-roots-smici-interju-radio-gaga-2013-03-21


A kolozsvári és marosvásárhelyi koncert a szervező lemondása és eltűnése miatt elmarad!A kolozsvári és marosvásárhelyi koncertek szervezésében közreműködő Kővári Attila a koncert előtt egy nappal Facebook üzenetben azt írta, lemondaná a koncerteket! Azóta eltűnt, a mai nap folyamán telefonhívásokra nem reagált! Skype-on, Facebookon sem volt elérhető, sms-re sem válaszolt! Egy héttel ezelőtt még arról tájékoztatott minket, hogy folyamatosan cseng a telefonja és a koncert iránt érdeklődnek. Egész Székelyföldről érkeznek a rajongók, Csíkszeredáról, Sepsiszentgyörgyről, de még Brassóból is jönnek a koncertre!
Mi is rengeteg visszajelzést kaptunk, a Facebook eseményoldalak is erről tanúskodnak, mindazok mellett, hogy tudjuk nem mindenki internetezik! Ma egész nap próbáltuk elérni és közben olyan dolgok derültek ki, hogy az eredetileg megrendelt hangosítást a hangosító cég már négy napja visszamondta, mivel a szervező nem teljesítette a megbeszélteket. Erről nem tájékoztatott minket, így azt sem tudjuk lenne-e a koncertnek új hangosítója! Mindez támogatási pénzből történt volna, amit külső források állítása szerint Attila egy korábbi rendezvényben felhasznált, azaz a Bloody Roots koncert támogatását elköltötte egy másik koncert finanszírozására! A koncertek reklámja egész héten 3 rádióban ment és még mindig megy folyamatosan, számtalan helyi sajtóban és internetes oldalon jelent meg cikk és interjú! Rengeteg munkánk fekszik a szervezésben és mindent a lehető legigényesebben terveztünk meg, hogy a közönség maradéktalanul elégedett legyen!

A koncerteket mi magunk is lebonyolítanánk, de erre ilyen rövid idő alatt már nincs lehetőségünk! Ha tudtuk volna legalább egy héttel ezelőtt, vagy Kővári Attila átadja a szervezést, akkor még talán meg tudtuk volna menteni, átszervezni a koncerteket, de Kővári Attila kivárt az utolsó pillanatig! Sőt valójában nem is beszélte meg velünk pontosan, hogy ez a végső döntése!

Mindenkitől elnézést kérünk, az utolsókig küzdöttünk a koncertekért, de tehetetlenek vagyunk! Elfogadhatatlan számunkra ez a felelőtlenség Kővári Attila részéről, amivel rengeteg ember munkáját és szórakozását tette tönkre! Reméljük eljut mindenkihez a hír és senki nem utazik hiába a koncertek helyszínére!

Werkfilm az első album stúdiómunkálatairól! (3. rész)


Itt a stúdió werkfilm harmadik része Szuna Péterrel (K3) és Kemencei Balázzsal (Wall Of Sleep, Stonedirt) és persze velünk!

Az ígéretek földjén album DVD mellékletén megjelent kisfilmet, három részletben tesszük mindenki számára elérhetővé!
Az év stúdióalbuma: Bloody Roots - Az ígéretek földjén


"Az elmúlt két évben is az élen végzett, de ezúttal nem holtversenyben, hanem egymaga áll a csúcson Schmiedl Tamás és a soproni MD Stúdió, akik ezúttal Az Ígéretek Földjén című Bloody Roots albummal alkottak maradandót." (HangSúly Zenei Díj)
Elmarad a Temesvári koncert!


Kedves Barátaink!

Annak ellenére, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk, sajnos mégsem sikerült eljutnunk Temesvárra! Neki mentünk volna a méteres hófalaknak is, de minden utat lezártak és feleslegesen hitegettek minket hosszú, fagyos órákon keresztül az utak megnyitásával! Sajnos nem tudjuk, hogy a közeljövőben mikor tudunk eljutni Temesvárra, a koncert elmaradása óriási csapás számunkra! Szavakkal nem leírható, hogy milyen elkeseredett érzés, amikor ültünk a hideg buszban tehetetlenül!
Tudjuk, hogy sokan vártatok minket és Nektek is nagy csalódás, hogy nem találkozhattunk és láthattátok a zenekart! Holnap újra útnak indulunk, hogy eljussunk Aradra! Megpróbáljuk a temesvári koncertet a jövőben bepótolni, de nem tudhatjuk ez mikor sikerül! Ezért akinek van lehetősége, próbáljon eljönni szombaton az aradi Flex Clubba.

Mindenki megértését és elnézését kérjük!


Elkészült az új háttérvászon!


Elkészült és lecsekkoltuk az új háttérvásznat, na meg gyorsan le is fotóztuk, hadd lássátok Ti is!
Werkfilm az első album stúdiómunkálatairól! (2. rész)


Itt a stúdió werkfilm második része, Vörös Attilával (Leander Rising, Nevermore) és Kállai Jancsival (K3)!!!!

Az ígéretek földjén album DVD mellékletén megjelent kisfilmet, három részletben tesszük mindenki számára elérhetővé!
Az ígéretek földjén turné


Hamarosan útnak indul a banda! Jönnek a KONCERTEK!

Az erdélyi koncertek után március 30-án Budapesten a Metal.hu bulin találkozhatunk, április közepétől pedig további hazai koncertek következnek!
Interjú Balázzsal


Balázst alaposan kifaggatta Sepumárk a DebRock.hu oldalára készült interjúban, így jó pár olyan dolgot is megtudhattok róla, ami eddig még nem került szóba!

http://debrock.hu/hirek/724/schmiedl-balazs-bloody-roots-interju

"Az ígéretek földjén" a Vaskarc közönségszavazás 2. helyezettje


A 2012 legjobb hazai metal lemezeire leadott szavazatok alapján a Vaskarc közönségszavazás eredménye :
2. helyezett "Az ígéretek földjén"! Köszönjük a szavazatokat!Werkfilm az első album stúdiómunkálatairól! (1. rész)


Werkfilm az első album stúdiómunkálatairól!
Az ígéretek földjén album DVD mellékletén megjelent kisfilmet, három részletben tesszük mindenki számára elérhetővé!
"Az ígéretek földjén" 2012 legjobb magyar lemeze!


Köszönjük a szavazatokat!
A Hammerworld Közönségszavazásán a Bloody Roots zenekart 2012. Kedvenc magyar zenekarai, Az ígéretek földjén albumot pedig Az év albumai közé választottátok!
Ugyancsak érdekeltek vagyunk a Kedvenc szövegíró kategóriában, ahol Ficzek Andrást Az ígéretek földjén dalszövegeinek alkotóját, az igen előkelő harmadik helyre szavaztátok!
Az összesített szerkesztőségi listán pedig Az ígéretek földjén a legjobb magyar album!


Bloody Roots - Jöjj menedék (Lyric video)


Turné Erdélyben!

A 2013-as koncertszezont Erdélyben kezdjük! A Rock in Transylvania Tour állomásai: Temesvár, Arad, Nagyvárad, Kolozsvár és Marosvásárhely. A koncertekre új dalokkal és megújult színpadi látványelemekkel is készülünk! Az első körben a debreceni Angerseed, a második hétvégén pedig a Slipchaos, a legjobb magyarországi Slipknot tribute zenekar fog velünk tartani, de minden koncerten egy-egy erdélyi zenekar is vendégünk lesz!

A március 30-i budapesti Metal.hu koncert után pedig hazai koncertek következnek! A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Metal.hu Budapesten

METAL.HU Budapest - Barba Negra Music Club
2013.03.30. szombat

További info: http://metal.hu
Facebook eseményoldal: https://www.facebook.com/events/323938717705595


Kapunyitás:
17:00
ScerrA
18:00 - 18:40
Bloody Roots
19:00 - 19:40
Dalriada
20:10 - 21:20
Moby Dick
21:50 - 23:00
Pokolgép
23:30 - 00:40
Thornwill
01:00 - 02:00

Bloody Roots: folytatják a megkezdett utat

Friss interjú Smicivel és Balázzsal!
http://zenevilag.net/cikkek/bloody_roots_folytatjak_a_megkezdett_utat
Lemezismertetők és év végi top lemez listák

Egy nagyon pozitív kritika az új albumról!
http://carbonmusicblog.blogspot.hu/2013/01/bloody-roots-az-igeretek-foldjen-2012.html

Egy új lemezismertető a zenevilag.net oldaláról!
http://zenevilag.net/cikkek/bloody_roots_az_igeretek_foldjen


A Carbon Music Blog szerkesztőség kedvencei között "Az ígéretek földjén" album!

1. Bloody Roots - Az ígéretek földjén
Egyértelműen az idei év legjobb albuma számomra a Smici által vezetett bandáé, mely igencsak kitűnő thrash muzsikát tol az arcunkba és második lemezükkel megugrották az első album által felállított lécet. Ficzek András szövegei telibe találtak, a zenei teljesítmény pedig kiváló az album elejétől a végéig.
http://carbonmusicblog.blogspot.hu/2013/01/a-szerkesztoseg-kedvencei-2012.html


Az Underground Magazin 2012. év top lemezei között "Az ígéretek földjén"! Köszönjük!
http://underground.pcdome.hu/cikk.php?id=20201

 
  << Előző oldal   Következő oldal >>